Promote TimeMulai 1hb sampai 15hb Fer 2013, setiap temujanji akan mendapat sample percuma untuk rasa dengan setiap temujanji.

Rebut lah peluang ini, kerana ANALISA KESIHATAN, turut di berikan secara PERCUMA!

Thursday, December 13, 2012

Perbaharui SSM untuk 5 tahun@RM50


Saya dah lama register company ni tujuan utama untuk untuk urusniaga IKS saya
Apakah Pakej Insentif Pendaftaran dan Pembaharuan Pendaftaran Perniagaan SSM 2012 yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Syarikat Malaysia? 
Pakej insentif perniagaan yang ditawarkan 
adalah seperti berikut:

(i) Bayaran fi pendaftaran baru (Borang A) dan 
pembaharuan perakuan pendaftaran perniagaan 
(Borang A1) untuk pemilik tunggal (nama persendirian 
& nama tred) dan perkongsian dikenakan bayaran 
RM50 untuk tempoh pendaftaran dan 
pembaharuan pendaftaran selama 5 tahun
 secara sekaligus

(ii) Bayaran kompaun lewat mendaftarkan perniagaan
 dan lewat memperbaharui perniagaan dikurangkan 
sebanyak 50% sama ada kompaun tertunggak atau semasa.
____________________________________________________________________

Daftar SSM: RM50 untuk 5 tahun

Baru je renew Pendaftaran Perniagaan kat SSM, skrg ni SSM tgh ada promo yg agak menarik gak la.. Pakej Insentif Pendaftaran & Pembaharuan Pendaftaran Perniagaan SSM 2012... 

Kalau nk renew 5 tahun RM50 sahaja.. murah kan.. igt nak renew setahun je, tp alang da ada promo ni baik wat terus 5 tahun so next year xyah pikir nk renew lg.. hehe.. 


Selain dari tu.. utk kompaun lewat renew pun ada diskaun 50%, biasa kalau lewat sebulan kena denda RM40, tp lepas diskaun just bayar RM20 je.. Promo ni habis hujung bulan ni.. 31 Disember 2012.. 

actually da start lama dah bulan June aritu, tp kami baru tau td.. hihi.. So sape2 yg belum renew tu cecepat la ke SSM sementara tgh murah lg ni.. Kitorg selalu ke SSM Shah Alam di Plaza Alam Sentral.. org pun x ramai sgt td..

Dedi: Alhamdulillah.. MyKhalish Solutions da setahun.. harap boleh kekal sampai bila2.. amin..


@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jom cepat² renew untuk pada yang buat kelab nutrisi.

Berminat untuk buka kelab nutrisi hubungi saya 019 239 5929

1 comment:

  1. untuk mendaftar perniagaan anda di SSM, Kementerian Kewangan dan CIDB saya syorkan pergi laman web ni www.daftarsyarikat.biz , diorang tolong buatkan dari a-z , dapat percuma koleksi kertas kerja, senarai badan pembiayaan dibawah agensi kerajaan untuk dihubungi dan contoh template profail syarikat(senang kita tinggal nak key in maklumat je kat dalam profail tu) . kalau pergi sendiri pun boleh cuma tinggal renyah je la nak beratur pastu nama tak lulus kena pergi balik dah satu kerja plak, duit minyak lagi...yang ni saya just melalui facebook je dgn admin dia untuk berinteraksi secara on9...lesen saya sehari je diorang siapkan. Lepas tu kendian2 kalau ada apa2 yang u all tak faham pasal perniagaan dan ingin bertanyakan maklumat lanjut ada live support di yahoo messenger, skype, facebook dan gtalk dan whatsap juga viber.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...